Instaporkest HMC

Ben je een volwassen houtblazer, koperblazer of slagwerker en lijkt het je leuk om samen met anderen in een orkest te spelen, maar durf je de stap naar een harmonieorkest, fanfare of brassband nog niet te zetten?
Kom dan meespelen in het Instaporkest van HMC!

In het instaporkest leren beginnende muzikanten samen musiceren.
Onder leiding van dirigent Jelle Visser repeteer je met elkaar mooie, eenvoudige orkestmuziek, want samen muziek maken is een leuke, nuttige en gezellige tijdsbesteding!
Tijdens de repetities zal de nadruk liggen op samenspel en in het voor- en het najaar wordt de repetitieperiode afgesloten met een concert.
Er is plaats voor blaasinstrumenten en slagwerk en is bedoeld voor volwassen starters met minimaal een half jaar ervaring en voor ‘herintreders’.
Het orkest repeteert vanaf 9 januari 2023 eens per twee weken op maandagavond van 18:30 tot 19:30 uur in ons repetitiegebouw aan de Binnenweg 3C in Heerenveen.

Muzikanten die al enige ervaring hebben, kunnen op elk moment instappen dit orkest. Mocht je zelf geen instrument hebben, dan is het mogelijk om van de vereniging een instrument te huren.

Contributie: leden met een eigen instrument € 10,00 per maand, leden met een instrument van de vereniging € 15,00 per maand.

Voor aanmelden, vragen en informatie:
Laura Zoetendal telefoon: 06 – 23762307
of e-mail: secretaris@heerenveensmuziekcorps.nl