🏵️🏵️Vandaag start de jaarlijkse Anjeractie!

Andere jaren komen onze leden bij u aan de deur om te collecteren, helaas gaat het dit jaar anders.

Het goede nieuws is dat de Anjeractie dit jaar wel door kan gaan. Het Prins Bernard Cultuurfonds heeft het door middel van een online collecte mogelijk gemaakt dat u ons ook dit jaar toch kan steunen én dat 100% van de opbrengst naar onze muziekvereniging gaat. Dit laatste ter ere van het 75 jarige bestaan van het Prins Bernard Cultuurfonds.

Misschien krijgt u van één van onze leden een bericht via WhatsApp met de vraag om HMC te steunen door middel van een donatie. Via onderstaande link kunt u direct een donatie aan HMC doen. We hebben immers niet van iedereen die onze muziekvereniging een warm hart toedraagt een telefoonnummer paraat.

https://mii.io/c/cultuurfonds-anjeractie-collecte-2020…

Muzieknoten heb je in allerlei soorten en maten. Één muzieknoot op zichzelf staand stelt meestal niet veel voor. Echter maken meerdere muzieknoten samen een muziekstuk. Voor een donatie aan HMC geldt precies hetzelfde. Meerdere kleine donaties maken samen een bedrag waar HMC echt iets mee kan. U kan het bedrag dat u wil doneren via de link zelf aanpassen.

#cultuur #muziekvereniging 🎶🎶 #HMC

https://www.cultuurfonds.nl/…/anjeractie-collecte-2020-gaat…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *